Praktijk in Etten-Leur

Praktijk in Etten-Leur

Mijn praktijk bevindt zich aan de
Rijsdijk 40
4871 JM Etten-Leur
Tel:   076-5423322
Mob: 06-22220242

contact: via bovenstaande nummers kunt u een bericht inspreken of een email sturen naar info@huubvandongen.nl     . ik zal dan op korte termijn reageren of contact opnemen.

Routebeschrijving:

Vanuit Rotterdam neemt u richting Breda, de afslag naar Prinsenbeek. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf en rijdt u vervolgens Prinsenbeek in. U gaan rechtdoor op de rotonde en aan het eind gaat u met de bocht mee naar links om vervolgens na een paar honderd meter rechtsaf te slaan richting Etten-Leur. Na ongeveer 4 kilometer ziet u links een molen staan. Daar slaat u linksaf en rijdt u langs het kanaal. Bij de rotonde slaat u rechtsaf, over de brug van de jachthaven heen. U bevindt zich nu op de Rijsdijk. Na de bocht naar links, gaat u op de parallelweg rijden. De praktijk bevindt zich op nummer 40. U kunt langs de weg parkeren.

Een alternatief vanuit richting Rotterdam: als u op de A16 rijdt, neem dan de afslag 16 en voeg in op de A58 richting Etten-Leur/Roosendaal. Daarna neemt u afslag Etten-Leur/centrum. Bij de stoplichten gaat u linksaf richting het centrum. Bij de rotonde gaat men gelijk rechtsaf, vervolg deze weg. U gaat dan rechtdoor over de spoorbaan en aangekomen bij de rotonde met daarnaast de Peugeot garage vervolgt u uw weg rechtdoor. U zit dan op de rondweg de Rijsdijk, de praktijk is gevestigd aan de parallelweg.

Vanuit Tilburg/Antwerpen rijdt u richting Rotterdam / Breda Noord over de A16 en neemt u de afslag Prinsenbeek Bij de stoplichten slaat u rechtsaf en rijdt u vervolgens Prinsenbeek in. U gaat rechtdoor op de rotonde en gaat aan het eind met de bocht mee naar links om vervolgens na een paar honderd meter rechtsaf te slaan richting Etten-Leur. Na ongeveer 4 kilometer ziet u links een molen staan. Daar slaat u linksaf en rijdt u langs het kanaal. Bij de rotonde slaat u rechtsaf, over de brug van de jachthaven heen. U bevindt zich nu op de Rijsdijk. Na de bocht naar links, gaat u op de parallelweg rijden. De praktijk bevindt zich op nummer 40. U kunt langs de weg parkeren.

Openbaar vervoer: Aangekomen op het NS station in Etten-Leur neemt u lijn 316 tot de halte Rijsdijk-Kouwelaarsbrand. Vanuit deze halte is het ongeveer 5 minuten lopen. 

N.V.K.H.

Mijn lidmaatschapsnummer bij de N.V.K.H. (Nederlandse Vereniging voor Klassieke Homeopathie) is 06.669
De leden van de N.V.K.H. voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming. ook vallen zij onder het tuchtrecht en is er een klachtencommissie, die in samenwerking met de RBCZ/TCZ, SCAG en KAB tot stand is gekomen.

Secretariaat NVKH
Postbus 710
2400 AS Alphen a/d Rijn
Tel: 0172-499595
fax: 0176-499695
E-mail: nvkh@euronet.nl
website: www.nvkh.nl


ZHONG
Mijn lidmaatschapsnummer bij de ZHONG (Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeswijze) is 60759020272.
ZHONG ziet erop toe dat zijn leden voldoen aan scherpe kwaliteitseisen ten behoeve van opleidingen, bijscholing en de praktische uitoefening van het vak Traditionele Chinese Geneeswijze.

Secretariaat ZHONG
Agro Businesspark 70
6708 PW Wageningen
Tel: 0317-479740
Fax: 0317-479666
E-mail: info@zhong.nl
Website: www.zhong.nl